woensdag 15 juni 2011

15 juni: m&m's voor elke werkdag

Vandaag kreeg ik van lieve (en zotte) collega Sabine een superattent cadeautje. Een "family size" verpakking met minizakjes m&m's.

Ok, die combinatie van family size en minizakjes is een beetje raar. Het komt erop neer dat het een grote zak is waarin 14 ieniemienie zakjes m&m's zitten. Zijn er nog vragen? Nee? Alles duidelijk? Pak dan maar een toetsenblaadje... Beroepsmisvorming. ;)

Vorige week nog hadden we het over hoe degoutant veel m&m's je in 1 keer naar binnen kan werken zonder er zelfs bij stil te staan. En dan ineens is die zak leeg, tot eenieders verbazing. En vooral de jouwe, want al die sjokolat zit nu in je maag. Hoera buikpijn!

En dus kwamen we op volgende briljante oplossing: ALTIJD KLEINE ZAKSKES KOPEN. Als je dan zo'n verpakking leegvreet, is het niet erg. Dat was de bedoeling.

Maar Sabine, 14 zakjes in een keer in huis halen gaat natuurlijk volledig aan het punt voorbij. Het blijven evenveel m&m's, die ik overigens nog altijd in 1 keer kan wegwerken. En dus liggen de m&m's veilig op het werk. 1 zakje voor elke werkdag. En 2 extra, voor als ik het niet meer kan houden.

Merci, Sabine!

1 opmerking: